marți, 28 august 2018

Marte revine în mers direct!

Photo by jpeter2 on pixabay.
S-a terminat și cu retrogradarea planetei Marte! Adio stres!

Planeta războinică, cea care aduce energia și ne împinge spre acțiune a intrat în mers retrograd în data de 27 iunie. În mișcare retrogradă aceasta a influențat planul fizic, material și ne-a atras atenția asupra faptului că, în trecut, nu am reușit să ne stăpânim în mod corect energia, să o canalizăm sau să ajungem la stăpânire de sine. Astfel, tema de casă pentru următoarea retrogradare aceasta ar fi - să învățăm cum este mai bine pentru persoana noastră să canalizăm energia.

Pentru aceasta, acum, pe perioada cât era retrogradă, planeta Marte ne-a servit anumite lecții pe care se pare că nu le-am învățat la timp. Am fost influențați pe plan psihic - cu o mare doză de stres - în plan fizic, ne-am putut simți secătuiți de energie, obosiți, dar și impulsivi în activitățile de zi cu zi.

Puteau să apară mici accidente în activitățile pe care le-am desfășurat și acestea să ne tulbure. Eu unul am simțit că în această perioadă s-au intensificat stările de oboseală și, din nefericire, nu am scăpat nici de mici accidente supărătoare.

Totuși, putem să uităm aceste experiențe și să ne bucurăm că s-au încheiat, deoarece ieri, 27 august, Marte a ieșit din mișcare retrogradă în jurul orei 17:00 ca să rămână până astăzi, 28 august, staționar și să intre în sfârșit în mișcare directă!

În mersul său direct îl putem întâlni în semnul Capricornului până pe data de 11 septembrie, când va intra în semnul Vărsătorului. Să analizăm pe scurt revenirea în mers direct a lui Marte în Capricorn.

În semnul Capricornului, Marte se află în exaltare. O planeta în stare de exaltare se simte bine și are capacități armonioase, aducătoare de beneficii. Deci, se pare că după o perioadă mai dificilă, totuși vom avea parte și de puțină odihnă de acum în colo.

Dacă până acum am avut răbdarea pusă la încercare, acum vom fi răbdători și conștienți că certurile și conflictele pot să facă mai mult rău decât bine.

Astfel, timpul petrecut la locul de muncă va fi unul rodnic și vom fi mai rezistenți la tot ceea ce înseamnă muncă fizică. Vom manifesta o ambiție nestăpânită pentru a îmbunătăți starea materială, însă dacă ne vom afla în situația de a da noi înșine comenzi va trebui să gândim înțelept și să organizăm lucrurile astfel încât nimeni să nu fie nedreptățit.

În ceea ce privește timpul liber, vom avea ocazia de a petrece timp singuri, în liniște, pentru a scăpa de stres și vom reuși să medităm la tot ceea ce ar trebui îmbunătățit.

Prin urmare, din experiența lui Marte retrograd, noi trebuie să învățăm în ce direcție să ne canalizăm emoțiile și ce să facem cu ele - uneori suntem nevoiți să conștientizăm că dispunem de prea multă impulsivitate, iar aceasta poate fi cauza multor conflicte și neplăceri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu