duminică, 19 august 2018

Horoscop TAUR - septembrie 2018

În prima parte a lunii, vă veți orienta cu precădere înspre domeniul artelor, iar ieșirile la cinematograf, teatru vor fi sporite în această perioadă. Veți avea în vedere practicarea sportului din dorința unui stil de viață cât mai sănătos.

Simțiți că aveți nevoie de mai multă libertate în viața partenerială și din această cauză sunteți mai agitat decât de obicei. Sunteți predispus la critici, dar este nevoie să faceți alegeri romantice pentru a restabili armonia. Pentru aceasta trebuie să acordați puțin timp. Cu siguranță se va dovedi benefic.


Sunteți ambiționat să obțineți o promovare la locul de muncă la care de mult timp aspirați și să avansați în domeniul carierei. Însă nu trebuie ca această preocupare să vă acapareze întreaga atenție, deoarece poate fi una dintre cauzele tensiunii dintre dumneavoastră și partener.

Din a doua parte a lunii și spre sfârșitul acesteia vă veți simți mai plin de viață și vă veți gândi la modul în care ar trebui să vă îmbunătățiți sănătatea. O dietă echilibrată, de asemenea, vă poate aduce beneficii în acest demers. Dacă vă gândiți la călătorii pe distanțe lungi, ar fi bine să le evitați în ultimele două săptămâni din lună.

Principalele evenimente astrale în luna septembrie 2018:

  • 6 septembrie - Mercur intră în zodia Fecioarei / Saturn revine în mers direct în Capricorn.
  • 9 septembrie - Venus intră în Scorpion / Lună nouă în Fecioară.
  • 11 septembrie - Marte intră în zodia Vărsătorului.
  • 22 septembrie - Mercur intră în Balanță.
  • 23 septembrie - Soarele intră în Balanță.
  • 25 septembrie - Lună plină în Berbec.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu