duminică, 19 august 2018

Horoscop FECIOARĂ - septembrie 2018


Începând cu data de 6 septembrie, veți observa că vă simțiți în largul dumneavoastră, deoarece aveți mai multă energie și reușiți să vă exprimați mult mai ușor decât înainte.

Vă propuneți să schimbați câte ceva la propria persoană și considerați că lucrurile trebuie văzute dintr-o nouă perspectivă. O să încercați să pătrundeți în adâncul lucrurilor și să observați orice poate fi important pentru dumneavoastră. Acum vă dați seama cât este de important să nu treceți cu vederea detaliile, pentru că aceastea pot să vă aducă beneficii nebănuite.


În ceea ce privește locul de muncă și sănătatea, tranzitul lui Marte în Vărsător vă va face mai rebeli și răzvrătiți. Totuși, este bine să nu vă suprasolicitați nici fizic la muncă, nici pe plan psihic - pentru aceasta trebuie să evitați conflictele cu cei din jur.

În ultima parte a lunii, conjuncția dintre Soare și Mercur în semnul Balanței, vă va face să vă gândiți de două ori în ce parte întrebuințați banii. O prea mare impulsivitate și graba pot să aducă pierderi sau amânări. Totul stă în capacitatea de chibzuință în această perioadă.

Principalele evenimente astrale în luna septembrie 2018:
  • 6 septembrie - Mercur intră în zodia Fecioarei / Saturn revine în mers direct în Capricorn.
  • 9 septembrie - Venus intră în Scorpion / Lună nouă în Fecioară.
  • 11 septembrie - Marte intră în zodia Vărsătorului.
  • 22 septembrie - Mercur intră în Balanță.
  • 23 septembrie - Soarele intră în Balanță.
  • 25 septembrie - Lună plină în Berbec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu